Market Monitor

Houd doorlopend zicht op (potentiële) afzetmarkten met dit interactieve dashboard voor markttrends en -ontwikkelingen. Perfect voor (sales-)managers die zoeken naar groeikansen.

Binnen 1 week geleverd

Binnen een week hebben we een online dashboard voor je ingericht. Maandelijks ontvang je van ons de kerninzichten.

Spot groeimarkten en marktpotentie sneller

Met de meest actuele marktdata en de mogelijkheid om ook eigen marktaandelen te laten berekenen.

Maak je salesorganisatie effectiever

Stel betere targets en omzetdoelstellingen. En werk minder op onderbuikgevoel door fact-based salesmeetings en klantbezoeken.

De vraag naar hoogwaardige marktdata is vaak ad hoc. Bijvoorbeeld tijdens het beoordelen van marktpotentie of groeikansen. En het verzamelen, opschonen en samenbrengen van marktdata is bewerkelijk. Daarom maken lang niet alle bedrijven gebruik van marktdata. Dat is een gemiste kans, want een goede marktanalyse geeft strategische inzichten. En de bedrijven die wel gebruik maken van marktdata kunnen sneller en beter inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

Blijf de concurrentie een stap voor met de Market Monitor

In de Market Monitor brengen onze analisten de productie-, handels- en consumptiedata uit verschillende openbare bronnen voor je samen in een interactief dashboard.

Wil jij ook een beter beeld van je marktpositie? Wij berekenen je marktaandeel in de totale importstroom (of bijvoorbeeld consumptie) van een land.

Met het online dashboard kun je bovendien:

● Zelf selecties maken op regio, maand en jaarbasis en op waarde, zodat je analyses op maat kunt maken. Handig bij het objectiveren van je managementmeeting of strategische heidag.

● Je eigen marktaandelen zichtbaar maken op de verschillende afzetmarkten, zodat je snel ziet hoe je het doet in de belangrijkste export- en groeimarkten.

● Verder kijken dan regio’s. We brengen wereldwijde handelsstromen voor je in kaart, zodat je een compleet beeld hebt van je producten en afzetmarkten.

Je ontvangt e-mailnotificaties wanneer de data in je dashboard is bijgewerkt en we sturen je een nieuwsbrief met relevant nieuws binnen je waardeketen.

Wil je op elk moment beschikken over actuele marktinformatie en marktaandelen, zodat je snel kunt inspelen op relevante marktontwikkelingen?

Dat kan met de Market Monitor.

Vraag een demo aan

• Vrijblijvend
• Gratis
• Persoonlijk

Select...