Annual Insight Logo

Public & Health


Annual Insight helpt gemeenten om grip te krijgen op het Sociaal Domein. Dit doen wij door de financiële situatie van zorgaanbieders voor gemeenten te analyseren.

Sinds de transitie in 2015 ligt de verantwoordelijkheid voor het regelen van zorg binnen de Jeugdwet en WMO bij de gemeenten. Een complexe en veelomvattende taak, weten wij.

Annual Insight biedt overzicht voor gemeentes door de financiële risico's in het zorglandschap in kaart te brengen. Dit doen wij door alle beschikbare data van zorgaanbieders grondig te analyseren. Zo helpen we gemeentes snel te reageren op ontwikkelingen bij zorgaanbieders om zo de continuïteit van zorg te waarborgen.  

“Ik ben nog geen partij tegengekomen die hetzelfde kan - we gebruiken de inzichten van Annual Insight zowel financieel als in onze bedrijfsvoering. ”
- Eric Baank - Projectleider Sociaal Domein, Gemeente Amsterdam

Signalering

Direct risico's bij zorgaanbieders signaleren en mitigeren.

icon

Monitoring

Altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij zorgaanbieders, door het gebruik van één online gebruiksvriendelijk platform.

icon

Contractmanagement

Door actuele inzichten actief kunnen sturen op verbeterplannen in conctractmanagement gesprekken.

Twee vitale componenten die elkaar aanvullen.

De Aanbiedermonitor

Beschikken over de krachtige inzichten en de laatste ontwikkelingen bij uw zorgaanbieders binnen WMO en Jeugd.

De Aanbiedervergelijker

De vergelijker en helikopterblik op de zorgaanbieders WMO/Jeugd in Nederland en voor uw gemeente.

Annual Insight analyseert meer dan 1500 zorgaanbieders in Nederland

Ons data-gedreven platform is daarom dé plek voor het Sociaal Domein om inzicht te krijgen in het resultaat bij de zorgaanbieders.

Het platform biedt waardevolle informatie aan iedere stakeholder

Gemakkelijk inzicht in de prestaties van zorgaanbieders voor verschillende stakeholders. Met dit inzicht kunt u als directielid de politiek informeren, of als beleidsmedewerker anticiperen op lokale en landelijke trends. Als financieel controller bent u beter voorbereid op budget- en tariefdiscussies en als inkoopmanager in staat tot betere en snellere besluitvorming over aanbestedingen. En als contractmanager kunt u proactief aansturen op verbeterplannen samen met de zorgaanbieders.

Zoekt u naar een oplossing voor een specifiek vraagstuk?

Vraag het één van onze analisten!