Annual Insight Logo

Intelligence.


Full-service concept voor het volgen van concurrenten, afnemers en leveranciers om de strategische waarde van publieke bedrijfsinformatie optimaal te benutten.

In externe bedrijfsinformatie schuilt veel waarde, maar 99% van de bedrijven benut deze informatie niet of nauwelijks.

Annual Insight Intelligence brengt hier verandering in en heeft laten zien de juiste inzichten uit de externe bedrijfsinformatie te kunnen halen. Op dit moment maken al meer dan 300 opdrachtgevers gebruik van onze diensten. Onze Intelligence service biedt de complete oplossing voor het optimaal benutten van beschikbare financiële bedrijfsinformatie om stakeholders te volgen.

“Betere en snellere strategische besluitvorming, dat is het resultaat van de technologie en knowhow die Annual Insight bundelt in hun 'Intelligence' service.”
- Robert van Ballegooijen, COO Royal A-ware

Altijd up-to-date

Door in-house ontwikkelde IT weten wij als eerste wanneer nieuwe marktdata beschikbaar is en bent u altijd up to date.

icon

Online Dashboard

Met ons online dashboard heeft u altijd en overal gemakkelijk toegang tot alle data en analyses.

icon

Wereldwijde dekking

Wij verzorgen analyses van zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven.

Twee vitale componenten die elkaar aanvullen.

In-depth bedrijfsanalyses

Nadat nieuwe beschikbare informatie is binnengehaald, creëert een van onze sectorgespecialiseerde analisten hieruit haarscherpe inzichten. Hiervoor gebruiken wij het Annual Insight format, een product van 7 jaar hands-on ontwikkeling.

Benchmarks

Krachtige visuals laten een vergelijking van KPI's binnen een peer group zien. De inzichten uit deze benchmarks snijden als een mes door de sector.

The world is our playground: een scope van meer dan 70 landen

Data-driven deskresearch: de wereld is onze achtertuin. Wij analyseren duizenden bedrijven en honderden markten in meer dan 70 landen. Ook ongrijpbare internationale concurrenten ontkomen dus niet aan onze search en analyse.

Altijd up-to-date

Onze in-house ontwikkelde software zorgt ervoor dat wij direct weten of een bedrijf nieuwe jaarcijfers heeft gedeponeerd en of er actuele ontwikkelingen zijn. Als de informatie voor u van belang is, dan werken wij de analyse bij en wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Zo weet u zeker dat u altijd beschikt over de meest recente informatie.

Zoekt u naar een oplossing voor een specifiek vraagstuk?

Vraag het één van onze analisten!