Annual Insight Logo
Back to blog overview

Marcos Meibergen versterkt Annual Insight als Director of Strategy

Written by:

Bart Zirschky
2 years ago


Annual Insight heeft per ingang van het nieuwe jaar zijn team versterkt met Marcos Meibergen, voormalig Strategie Consultant bij A.T. Kearney. In zijn nieuwe rol krijgt Marcos de taak om de strategie-tak van Annual Insight verder vorm te geven en uit te bouwen.


Als Strategie Consultant heeft Marcos ruime ervaring opgedaan in verschillende sectoren over de hele wereld. Hij werkte op meer dan 40 projecten waarin hij opdrachtgevers heeft geholpen met strategische vraagstukken. Marcos studeerde Elektrotechniek aan de TU Delft en ging na zijn afstudeeropdracht bij KPN aan de slag bij A.T. Kearney, één van de vier wereldwijd opererende Strategie Consultants.


“Samen met klanten intensief aan de slag gaan om werkelijk een impact maken is het mooiste wat er is. Het geeft veel energie om organisaties in beweging te krijgen en vertrouwen te geven in de toekomst. Bij Annual Insight zie ik de kans om mijn ervaring in te zetten om organisaties te overtuigen van de krachtige propositie van Annual Insight.”


De aanstelling van Marcos is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van Annual Insight. Het bedrijf is hard gegroeid door het genereren van inzichten uit data. De strategie-tak van Annual Insight helpt klanten weer een stap verder, door inzichten te vertalen naar een toekomstbestendige strategie.


Voor meer informatie, neem contact op met marcos.meibergen@annual-insight.nl, +31 20 2611977.

Recent blogs

Stage bij Annual Insight

Aangenaam, mijn naam is Tammo Zijlker en ik studeer Wiskunde aan de TU ...
Read more

Annual Insight in het Sociaal Domein: Miljoenenverlies Pluryn Hoenderloo Groep.

Vandaag deponeerde Pluryn, na een officieel uitstel van de deponering ...
Read more

​Hoe gezond is de Nederlandse zorgsector in 2018?

Het is stilte voor de storm. Over precies een maand deponeren Nederl ...
Read more