Annual Insight Logo
Terug naar blog overview

Annual Insight opnieuw in top 100 groeibedrijven Nederland 2018

Geschreven door:

Relinde Boerman
Bart Zirschky
1 jaar geleden

Meer leuk nieuws! Voor het tweede jaar op rij zijn we onderdeel van de top 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland. En hier zijn we natuurlijk best trots op!


Toch maar even opgezocht hoe we dit hebben geflikt, en het rijtje eisen van het FD is streng en indrukwekkend. Voor de 15e editie van de FD Gazellen werden de criteria aangescherpt. De ondergrens voor deelname werd verhoogd én de winstmarge + personeelsgroei is nu meegenomen in de rangschikking. Opnieuw lieten we een ononderbroken omzetgroei zien van meer dan 20% over een periode van 3 jaar. Ook bereikten we een positief nettoresultaat en goede financiële gezondheid.


Naast de groei en het succes, heeft Annual Insight in 2018 een belangrijke basis gelegd voor de toekomst. Onze succesformule? Focus scherp en keuzes durven maken. Ook investeren we onvermoeid door in technologie en onze mensen.


Daarom kijken wij nu al uit naar 2019 en alle stappen die we gaan zetten. Want volgend jaar willen we natuurlijk weer in die top 100 staan, challenge accepted!


#AnnualInsight #FDGazellen #FDGazellen2018

Recente berichten

Stage bij Annual Insight

Aangenaam, mijn naam is Tammo Zijlker en ik studeer Wiskunde aan de TU ...
lees meer

Annual Insight in het Sociaal Domein: Miljoenenverlies Pluryn Hoenderloo Groep.

Vandaag deponeerde Pluryn, na een officieel uitstel van de deponering ...
lees meer

​Hoe gezond is de Nederlandse zorgsector in 2018?

Het is stilte voor de storm. Over precies een maand deponeren Nederl ...
lees meer